Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перше знайомство з Audi Q8

На Детройтському автосалоні німці презентували концепт максимально наближений до серійної моделі преміум позашляховика під назвою Audi Q8. Вже наприкінці 2017 року на ринку з’явиться конкурент для таких лідерів сегменту купе-кроссоверів як BMW X6, Mercedes-benz GLE Coupe та Range Rover.

На відміну від конкурентів новий Q8 буде самостійною моделлю несхожою на донорський кроссовер Audi Q7. Довжина новачка складатиме понад п’ять метрів, при цьому він буде на чотири сантиметри нижче родича. Концепт здивував розкішною радіаторною решіткою та матричними фарами головного світла. Передні фари отримали сучасні автоматичні налаштування дальності підсвічування. Також непогано виглядають 23-дюймові колісні диски на низькопрофільній гумі і керамічні гальма.

Відповідно до концепції, новий Audi Q8 стане гібридом, який складатиметься з 3-літрового бензинового двигуна та електромотора. Розрахункова потужність силової установки дорівнює 440 к.с. та 700 Нм крутного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год складає 5,5 секунд. Максимальна швидкість кроссовера знаходиться на позначці 210 км/год. В парі гібридом агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання передач та повний привід Quattro. На питання – чому саме німці вирішили робити бензиновий гібрид нам відповіли, що це найбільш вигідний варіант з економічної точки зору. Зі слів конструкторів марки, серійний автомобіль зможе проїхати на електриці всього 37 км, а для повної зарядки акумуляторів знадобиться більше двох годин.

Ще однією причиною відмови від дизельного гібриду є топова версія купе-кросовера з індексом SQ8. Під капотом цієї красуні встановлено 8-ми циліндровий турбодизельний двигун об’ємом 4 літра. Завдяки електричній турбіні максимальна потужність склала 430 к.с., що гарантує над швидке прискорення. Саме таку ракету очікує більшість фанів німецького бренду. Середня витрата пального Audi SQ8 – 6 літрів на кожні 100 км пробігу.

Інтер’єр притягує погляди відвідувачів виставки немов мед бджіл. Всередині кроссовера розташований 12,3-дюймовий сенсорний монітор під назвою Virtual Cockpit Audi. На серійному позашляховику він отримує нові фішки та стане базовим обладнанням. Зростуть його функціональні можливості, тому фізичних кнопок та крутилок в салоні Q8 вже не буде.

Серед усіх концептів та серійних транспортних засобів, показаних в Детройті найбільше вразив саме Audi Q8. Сподіваємось на швидку зустріч з цим насправді розкішним автомобілем…

 

25.01.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перше знайомство з Audi Q8

Політика конфіденційності